video

Momenteel in Luik

Laat u verrassen door het rijke culturele leven van Luik en omstreken.
Place aux artistes !
Meer dan 70 gratis artistieke voorstellen!
Elke zaterdag in juli en augustus maakt Luik plaats voor kunstenaars! Concerten, theater, dans, slam, circus, voorstellingen voor jong publiek... Er zal deze zomer voor elk wat wils zijn om de openbare ruimte te verlevendigen.
Gratis, openlucht evenementen.
Napoléon. De mythe voorbij
!
Na de Toetanchamon-tentoonstelling is het een andere historische figuur die plaats zal nemen in de tentoonstellingsruimte van het Guillemins-station... Het is Napoleon!
Herbeleef de grote momenten van dit tijdperk dankzij dit meeslepende culturele avontuur dat de vele facetten van Napoleon Bonaparte laat zien
Denis/Ransonnet
Tot 15.07
Van begin mei 2021 tot half augustus 2021 stelt het museum La Boverie een dubbele tentoonstelling voor, gewijd aan twee groten uit de Luikse art scene. Deze twee kunstenaars zijn erkend in België en hun werk maakt deel uit van de collecties van het Museum voor Schone Kunsten: Jean-Pierre Ransonnet (Lierneux, 1944) en Alain Denis (Luik, 1947). 
Wilt u Luik ontdekken met uw gezin?
Liège en famille - jeu de piste dans les Coteaux de la Citadelle
Luik in familie, de garantie voor een fijne tijd met z'n allen
Luik, een stad toegankelijk voor iedereen, jong en oud!
Gemakkelijke en leuke routes om het stadscentrum te bezoeken, langs de Maas te wandelen of op een epische schattenjacht te gaan op de hellingen van de citadel... de mogelijkheden zijn talrijk!

Ontdek onze thematische rondleidingen

visites-guidees-avec-groupe-dans-le-quartier-hors-château
Op zoek naar ontdekking
Van ons dagelijkse bezoek aan de ontdekking van het historische centrum van Luik, tot bezoeken met meer specifieke thema's, de Luikse regio zal geen geheimen meer voor u hebben.

Aanraders

Ontdek de duizend facetten van Luik en omstreken
Nog vragen?
Neem contact met ons op, wij zijn er om u te adviseren!

Contacteer ons
Bel ons