De pendelboot

COVID-19

Als gevolg van de nieuwe maatregelen die de federale regering op 27 maart 2020 heeft genomen om de coronavirusepidemie te bestrijden, kan het seizoen van het Maas pendelboot niet beginnen zoals gepland op zaterdag 4 april 2020.

Aangezien de onbekende toekomstige dagelijkse omstandigheden, zullen we de openingsdatum van het seizoen op een later tijdstip bekendmaken.

Als u op de hoogte wilt blijven, volg ons dan op de Facebook-pagina "Navette fluviale Liège" of op de website www.navettefluviale.be".

DE RIVIERPENDEL HELPT U NOG BETER OP WEG

De Rivierpendel bestaat uit twee boten – de ‘Vauban’ en de ‘Atlas V’ - die u tussen 10.00 en 18.00 u. bedienen via zes haltes langs beide oevers

De tarieven zijn afgestemd op alle mogelijke doelgroepen. van de Maas.

Terwijl de prijs van € 1 per halte u de mogelijkheid geeft om de stad te verkennen aan een democratische prijs, biedt de dagpas van € 8 u de kans om te genieten van een volledige boottocht op de Maas. Personen die de pendel regelmatig gebruiken kunnen een maandabonnement van € 30 kopen.

Maak eens een boottocht op de Maas en ga aan en van boord waar u maar wil.

Voor groepen die een volledige boot willen reserveren voor een boottocht op de Maas staat er een derde boot, de ‘Prince Albert’, volledig tot hun beschikking.