Hyper Realism Sculpture - Ceci n'est pas un corps

Tot 2 augustus 2020

Op dinsdag 19 mei opent La Boverie de deuren weer. De bijzondere tentoonstelling ‘Hyperrealism Sculpture. Ceci n’est pas un corps’ wordt verlengd tot en met zondag 2 augustus 2020.

In La Boverie is alles in orde gemaakt om jouw bezoek veilig en volgens de richtlijnen te laten verlopen. We willen er zeker van zijn dat de richtlijnen worden nageleefd en dat jouw bezoek zo plezierig mogelijk verloopt, daarom gaan we stapsgewijs te werk:

De permanente collectie is voorlopig niet te bezichtigen.

Informatie en veiligheidsmaatregelen

De tentoonstelling

'Hyperrealisme' is een kunststroming die in de jaren 70 in de Verenigde Staten opdook.
Het abstracte de rug toekeren en proberen om een nauwkeurige weergave van de natuur voor te stellen tot het punt dat de toeschouwers zich soms afvragen of ze te maken hebben met een echt lichaam. De hyperrealistische kunstenaar creëert een soms amusant, soms verstorend, maar steeds een betekenisvol kunstwerk.

Met een selectie van een veertigtal hyperrealistische beeldhouwwerken van de grootste namen in de hedendaagse kunst (Paul McCarthy, George Segal, Ron Mueck, Maurizio Cattelan, Berlinde De Bruyckere, Duane Hanson, John De Andrea...), geeft de expositie Ceci n'est pas un corps. Hyperrealism Sculpture een weergave van de evolutie van de menselijke gestalte van de jaren 1970 tot vandaag.

Ingangsticket tot de tentoonstelling

Volwassenen: 15€
Senioren (65+): 13€
Kinderen (6-18) en studenten (<26) : 8€
Kinderen (- 6 jaar) : gratis
Family pack (2 volwassenen + 2 kinderen + 6€ per extra kind) : 38€

Meer info: www.expo-corps.be