Door verder te surfen op deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies voor statistische doeleinden.
Lees het privacybeleid hier voor meer informatie.

Mee eens
Mijn cookies instellen
Ga verder zonder te accepteren
Logo Maison du Tourisme du Pays de Liège
Volg ons
Maison du Tourisme du Pays de Liège sur Instagram Maison du Tourisme du Pays de Liège sur Facebook Maison du Tourisme du Pays de Liège sur YouTube
NL
  • FR
  • EN
  • NL
  • DE
Reisboek
Catalogue /  Accommodatie /  Bed and Breakfast /  Villa Thibault

Villa Thibault

B&B Villa Thibault is ondergebracht in een 19e-eeuws huis op 10 minuten wandelen van het historische centrum van Luik. De B&B biedt een ruime suite met gratis wifi in het volledige gebouw. Er is gratis openbare parkeergeleg… Gedetailleerde omschrijving
Omschrijving

B&B Villa Thibault is ondergebracht in een 19e-eeuws huis op 10 minuten wandelen van het historische centrum van Luik. De B&B biedt een ruime suite met gratis wifi in het volledige gebouw. Er is gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt van de accommodatie. Een pendeldienst van en naar het station is op aanvraag beschikbaar.

De suites van Villa Thibault zijn ingericht met antieke meubels, een bureau en een zithoek. Ze hebben allemaal een eigen badkamer met een douche.

Het ontbijt wordt bereid met lokale biologische producten en wordt dagelijks in de gemeenschappelijke eetzaal of op uw kamer geserveerd. Er zijn veel cafés en eetgelegenheden op minder dan 200 meter van de accommodatie.


Nog vragen?
Neem contact met ons op, wij zijn er om u te adviseren!

Contacteer ons
Bel ons